Liittokokous ja vaali-illat

Kesällä 2020 järjestetään SuPerin liittokokous. Tätä ennen käydään keväällä 2020 kahdet päättäjävaalit. Lisätietoa näistä saat esimerkiksi 3.10 Porissa pidettävästä vaali-illasta!

Liittokokous ja Päättäjävaalit

Kesällä 2020 järjestetään SuPerin liittokokous. SuPerin liittokokous on liiton tärkein päättäjä. Liittokokous valitsee mm. puheenjohtajan ja linjaa toimintaa seuraavalle kaudelle. Liittokokous järjestetään 10.–11.6.2020.

Tätä ennen käydään keväällä 2020 kahdet päättäjävaalit, joissa sinä pääset valitsemaan edustajat liittokokoukseen, jäsenet seuraavaan edustajistoon ja ehdokkaat liittohallituksen jäseniksi. Sinä voit myös asettua ehdolle päättäjäksi!

Lisätietoa Liittokouksesta saat vaali-illoista joita järjestetään ympäri Suomea syksyn aikana.
Paikat ja päivämäärät löytyvät SuPerin sivuilta: Vaali-illat

Sieltä löytyy myös usein kysytyt kysymykset liittokokous vaaleista.

Ilmoittautuminen tapahtuu SuPerin  sivujen kautta -> Tapahtumat

Porissa vaali-ilta järjestetään 3.10 klo 17 alkaen.

Nyt Sinulla on hyvä tilaisuus vaikuttaa! =)